Treskatecnos: El puig de la Creu

Hola Treskaires!

Ja tenim a punt la quarta sortida del curs. Us proposem pujar al Cim del Puig de la Creu. Està molt proper a Terrassa i en canvi es poc conegut pels caminadors terrassencs. Us heu fixat que a l’Est de Sant Llorenç hi ha un cim de certa alçada amb una construcció a dalt ?

Començarem a Castellar del Vallès a fer un itinerari circular amb pujada al Cim del Puig de la Creu (668m). Si fa un dia clar des d’aquest cim podrem veure unes vistes privilegiades de Sant Llorenç, Montserrat, el Montnegre, el Montseny, i fins i tot el mar.

Es tracta d’un itinerari de 8,3Kms quilòmetres de recorregut amb un desnivell de 330 m. Perquè us feu una idea és un recorregut de dificultat equivalent a la típica pujada a la mola des dels dipòsits de Matadepera.

 

Dia:  19 d’abril de 2015
Hora d’inici: 10.30h
Punt d’ini: : Zona verda de davant del número 25 del carrer Puig de la Creu de Castellar del Vallès

»FITXA SORTIDA

 

 

 

Properament podreu descarregar-vos la fitxa de la ruta per consultar recorregut, detalls i informació sobre l’itinerari. Aquesta activitat no té inscripció prèvia. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i l’hora de la convocatòria. Sigueu puntuals.

Un cop finalitzada l’excursió i l’activitat programada, podrem quedar-nos a dinar a prop del final del recorregut. Com sempre, carmanyola o entrepans ja depenen de cadascú.
Si hi ha possibilitat de mal temps, el dissabte dia 18 d’abril a les 20 hores es penjarà una nota al blog i al Facebook per avisar si s’anul·la o manté l’activitat.
Si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir a la comissió Treskatecnos, només cal que ens ho feu saber.
Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o, el dia de la sortida als telèfons 654706352 (Carles), 645174230 (Javier), 636579712 (Xavi), 659146237 (David) o 606666004 (Sílvia).

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

La participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.