A què t’agradaria que el teu fill/a es dediqués de gran? més reflexions….

Ramon, pare de secundària:

Aquest cop no he pogut assistir-hi a la reunió però espero poder anar a la propera.

Tinc pendent amb vosaltres, enviar-vos aquest correu amb les impressions i/o idees, suggeriment…des de l’última reunió en la que varem fer una valoració de les enquestes i un exercici en comú MOLT INTERESSANT sobre l’escala de valors.

Ja se que és una mica tard i que la meva opinió és un granet molt petit de sorra de la platja que formem tots a la Tecnos. Tot i això, no vull deixar de dir-vos 3 coses molt curtes i per a mi ESSENCIALS:

  • Reconèixer i AGRAIR el vostre treball silenciós i constant: hores de son, il·lusió, esforç dedicat de manera altruista a la resta de families de l’escola.
  • Dir-vos que la dinàmica de la reunió, va estar un exercici MOLT INTERESSANT, CREATIU i SALUDABLE en tots els sentits. De manera especial en lo referent al aspecte social de compartir amb pares que no coneixia de res.
  • Un excel·lent per la vostra ACTITUD: OBERTA, ACOLLIDORA I TRANSPARENT…hem vaig trobar “com a casa” tot i no coneixent a ningú.
  • El BON CLIMA que és respirava que de bon segur NO es fruit de la improvisació.

Animar-vos a que no perdeu aquest esperit i caràcter tant encisador que vaig tenir el plaer de compartir amb tots vosaltres.

Feu UNA GRAN LABOR tot i que moltes vegades no estigui reconeguda o poc valorada… ENDAVANT!!!, sense defallir.

FAMILIA I ESCOLA = un binomi CLAU per al creixement i maduració dels nostres fills i filles.

La meva admiració i suport en el que us pugui ajudar.

Una humil opinió de un pare de secundaria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.