TRESKATECNOS: Ulldeter – Iniciació raquetes de neu, inscriu-te!

Hola Treskaires!

Ja tenim la neu aquí i tenim ganes de trepitjar-la! Aquest segon trimestre us proposem una sortida a l’alta vall del Ter per sobre de Setcases, un itinerari molt segur però exigent, amb força desnivell i un entorn espectacular on podrem gaudir de la neu i calçar-nos per primer cop des del Treska unes raquetes de neu. 

Pujarem al pla de Morenç per una antiga pista d’esquí de l’estació de Vallter 2000 superant un fort desnivell de gairebé 400 metres per gaudir d’unes vistes espectaculars dels pics més destacats de la capçalera del Ter, el Bastiments, el Gra de Fajol i el Pic de la Dona. Al pla farem un recorregut per arribar a les runes de l’antic Refugi, el Xalet Vell, i dinarem a l’actual refugi del CEC de Ulldeter.

Dia: ANUL·LADA, el temps ens ha fet la guitza…
Hora de trobada: 9:00h
Hora acabament: 16:00 h
Punt inici: aparcament nº5 (P5) de l’estació d’esquí Vallter 2000
Temps estimat des de Terrassa: 2 hores (AP7 – C17 GIV5264)

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA (data límit, 3 de març a les 15:00): Cal que feu arribar un correu electrònic a treskatecnos@tecnos.cat per poder-vos apuntar a l’activitat. En aquesta ocasió no es penjarà la fitxa de la ruta sinó que us farem arribar els detalls de la sortida per correu electrònic amb les indicacions tècniques, el material que cal que porteu i els establiments on podeu llogar les raquetes i els pals en cas que no en tingueu. La responsabilitat de portar el material adequat recau en la família. 

Farem un grup de WhatsApp amb tots els inscrits per poder passar-vos la informació que calgui i resoldre dubtes.

Dinarem al refugi d’Ulldeter abans d’iniciar el retorn als cotxes, al refugi ens deixaran menjar el ENTREPANS que portem (en aquesta ocasió obvieu carmanyoles) i allà podrem comprar una tassa de brou calent i begudes.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el dissabte dia 4 de febrer a les 20 hores es penjarà una nota al blog i al Facebook per avisar si s’anul·la o manté l’activitat.

Si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir a la comissió Treskatecnos, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat.

Recordeu que la participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat.

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.