Treskatecnos a Ulldeter: sortida de cap de setmana

Hola Treskaires!

S’apropa ja el final de curs, i com hem vingut fent els darrers anys, us proposem una sortida de cap de setmana per poder realitzar una ascensió amb més entitat de les que fem habitualment durant el curs.

Als últims anys hem pujat al Taga (2.040 m.), a la Gallina Pelada (2.322 m.) i a la Vall de Nuria (2000 m.), i aquest 2017 volem continuar l’aventura pujant al Pic de Bastiments (2881 m.) afegint la novetat de pernoctar en un autèntic refugi  de muntanya, al refugi d’Ulldeter .

QUAN:  8 i 9 de juliol de 2017.

NIVELL: Cim sense dificultat  però amb trams força drets, especialment al Coll de la Marrana i a la carena final fins al cim. Recomanat a famílies amb nens/es a partir de 8 anys acostumats a caminar per muntanya. Imprescindible calçat i roba adequada.

PROGRAMA (aproximat):

Dissabte

  • Matí: Activitat opcional pel Ripollès
  • Migdia: Dinar opcional pel Ripollès (portat de casa)
  • 17:00 Trobada a l’aparcament nº5 (P5) de l’estació d’esquí de Vallter 2000 i inici de l’ascensió al refugi d’Ulldeter (a 1km. De distància i amb  160 m. de desnivell)
  • Vespre: Sopem al refugi i a dormir.

Diumenge

  • Ens llevem ben aviat, esmorzem al refugi i a caminar.
  • Pugem al Pic de Bastiments (8 km. i 654 m. de desnivell).
  • Dinar picnic proporcionat per el refugi, descens als cotxes i tornada cap a Terrassa.

PREU (aproximat): 50€/persona PC a l’alberg (Dutxa no inclosa)

Des de la comissió hem fet ja una reserva de 50 places, places que s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció a les famílies interessades. Afanya’t doncs i envia’ns un correu a treskatecnos@tecnos.cat dient el nom de la família, quants sereu i un telèfon de contacte. El 16 de Juny alliberarem les places que no estiguin ocupades i pagades.

No t’ho perdis!!!!!!!!!!

Comissió del Treskatecnos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *