TRESKATECNOS a Mura: balmes, masies i molins

Hola Treskaires!

Ja tenim a punt la tercera sortida del curs. Aquest tercer trimestre us proposem un itinerari molt i molt fàcil, apte per a totes les famílies, fins i tot per a les dels més menuts de l’escola.

Anirem al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac per fer un itinerari circular suau i agradable, que transcorrerà per camins i pistes ben indicades.  Es tracta d’un itinerari curt de només 5 quilòmetres de recorregut i amb molt poc desnivell que ens portarà a descobrir un dels racons amb més història del nostre massís.

 

Dia: 7 de maig de 2017
Hora de trobada: 10:00h
Punt inici: Molí del Mig. Carrer del Raval 18 (desviar-se de la carretera de Talamanca BV 1223 a 1 Km passat el centre de Mura, camí de l’esquerra a la riera de Nespres).

 

Podeu descarregar-vos la informació de la ruta per consultar recorregut, detalls i informació sobre l’itinerari a www.mura.cat/card/149/Ruta-Balmes-masies-i-molins.

Aquesta activitat no té inscripció prèvia. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i hora de la convocatòria. Sigueu puntuals.

Visitarem el Molí del Mig, un mas del segle XI encara en plena activitat. Un cop finalitzada l’excursió i l’activitat programada, podrem quedar-nos a dinar a l’àrea del Molí del Mig, prop del final del recorregut. Com sempre, carmanyola i entrepans depenen de cadascú.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el dissabte dia 6 de maig a les 20 hores es penjarà una nota al blog i al Facebook per avisar si s’anul·la o manté l’activitat.

Si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir a la comissió Treskatecnos, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o, el dia de la sortida als telèfons 654706352 (Carles), 645174230 (Javier), 636579712 (Xavi), 659146237 (David), 619747446 (Sebas) o 606666004 (Sílvia).

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *