Treskatecnos a la Vall d’horta el proper dia 13 de març

Hola Treskaires! Ja tenim a punt la segona sortida del curs. Us proposem un itinerari que té un primer tram molt fàcil fins el Marquet de les Roques, apte per a totes les famílies, i un tram final (opcional) de forta pendent per famílies amb nens “grans” (6-7 anys).

Farem una passejada al llarg de la Vall dHorta per camins i pistes ben indicades fins arribar al Marquet de les Roques. Arribats al Marquet, ens enfilarem fins el Coll del Llor on disposarem d’unes vistes espectaculars del Montcau i de la carena dels Emprius. La tornada la farem pel mateix lloc. El recorregut seran uns 8 km que ens serviran per descobrir la vessant est del parc de Sant Llorenç de Munt.
FOTO 2Dia: 13 de març de 2016
Hora d’inici: 10:15 h
Punt d’ini:Aparcament senyalitzat al principi pista asfaltada de la Vall d’Horta
(desviació a l’esquerra al km 17.1 de la b-124)

FITXA SORTIDA

Ruta a Wikiloc

 

Properament podreu descarregar-vos la fitxa de la ruta per consultar recorregut, detalls i informació sobre l’itinerari. Aquesta activitat no té inscripció prèvia. El mateix dia haureu us donarem un full de participació perquè el signeu. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i hora de la convocatòria. Sigueu puntuals.

Un cop finalitzada l’excursió i l’activitat programada, podrem quedar-nos a dinar als voltants del Marquet de les Roques. Com sempre, carmanyola, entrepans i bunyols ja depenen de cadascú.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el dissabte dia 12 de març a les 20 hores es penjarà una nota al blog i al Facebook per avisar si s’anul·la o manté l’activitat.

Si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir a la comissió Treskatecnos, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o, el dia de la sortida als telèfons 654706352 (Carles), 645174230 (Javier), 636579712 (Xavi), 659146237 (David) o 606666004 (Sílvia).

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

La participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les  incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat. És per això que caldrà que els adults participants signin el corresponent full de descàrrega que us facilitarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.