Treskatecnos: El Cim del Sui al Pla de La Calma, diumenge 28 d’octubre de 2012

Hola de nou treskaires, us volem convocar a una nova matinal a la muntanya. Aquest cop us proposem un itinerari molt fàcil però força desconegut i d’una gran bellesa.

Anirem al Montseny, a l’altiplà de la Calma que s’estén a més de 1.000 metres d’altitud, entre Coll Formic i el Tagamanent. Un itinerari curt i planer especialment pensat pels més petits de l’escola però que ens oferirà fantàstiques vistes i bons espais de joc.

Dia: 28 d’octubre de 2012
Hora d’inici: 10 h (desde Terrassa)
11:30 (inici itinerari a peu)
El punt de trobada a Terrassa serà l’aparcament del Caprabo, al Parc Vallès.
»FITXA SORTIDA

 

Aquesta activitat no té inscripció prèvia. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i hora de la convocatòria. Sigueu puntuals.

Farem l’excursió de pujada tots plegats i dinarem prop del cim (carmanyola o entrepans ja depén de cadascú). La baixada és lliure però aquells que vulgueu baixar en grup ho podreu fer a les 14:30h amb la organització. Aquest cop, donat que l’itinerari és molt fàcil, aquells que ho vulgueu, podeu afegir-vos a una tornada un pèl més llarga passant pel cim del Puig Drau.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el dia 27 d’octubre a les 20 hores es penjarà una nota al blog de l’Ampa tecnos.cat/ampa per avisar si s’anul•la o manté l’activitat.

No oblideu imprimir-vos el tríptic de l’itinerari on trobareu tots els detalls de la sortida i informació d’interés.

El Treskatecnos l’organitzem des del Grup d’Activitats de l’Ampa, si teniu propostes, idees, comentaris, o encara milor, si us voleu afegir al grup, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta o comentari, podeu contactar-nos a l’adreça activitats@tecnos.cat o als telèfons 619807381 (Sònia), 619563093 (Rubén) o 606666004 (Sílvia).

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *