El taga, el primer 2000 del treskatecnos

Hola Treskaires, aquest curs el volem acabar pujant un 2.000!

Ens n’anem al Ripollès per pujar al Taga, el cim isolat que s’aixeca al bell mig de la comarca. Amb els seus 2.040 m és un dels millors miradors dels Pirineus orientals, un pic inconfusible i destacat. Veniu a fer un dels recorreguts més clàssics i bonics de la zona.

És un itinerari molt fàcil però de força desnivell, us el proposem per infants a partir de 6 anys, però valoreu vosaltres amb la lectura de la fitxa si hi podeu portar als vostres fills i filles més petits. Si estan una mica acostumats a fer muntanya, no els suposarà cap problema i aquest serà un bon repte de comiat de curs.

Dia: 29 de juny de 2014
Hora d’inici: 10:30 h
Punt d’ini: Coll de Jou


»FITXA SORTIDA 

taga_2

Aquesta activitat no té inscripció prèvia. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i hora de la convocatòria. En aquesta ocasió CAL QUE SIGUEU MOLT PUNTUALS, no esperarem a ningú perquè no volem prendre el risc d’estar caminant a les hores de més calor.

Dinarem al final del recorregut, prop d’on haurem deixat els cotxes. Com sempre, carmanyola i entrepans ja depenen de cadascú.

 

Si teniu intenció de passar la nit del dissabte a la zona, tenim disponibles algunes places de l’alberg de Bruguera. Si hi esteu interessats, envieu un correu a treskatecnos@tecnos.cat i reservarem les places per ordre d’arribada dels correus fins que s’esgotin. 

Si hi ha possibilitat de mal temps, el dissabte dia 28 de juny a les 20 hores es penjarà una nota al blog i al Facebook per avisar si s’anul·la o manté l’activitat. El Treskatecnos l’organitzem des de l’Ampa, si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir al grup, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o als telèfons 606666004 (Sílvia), 654706352 (Carles) o 636579712 (Xavi).

La participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat.

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.