RECOLLIDA DE JOGUINES

Ara que s’acosta Nadal, i tots els nens i nenes estan esperant amb il·lusió el Tió, el Pare Noel o els Reis Mags, des de l’AMPA volem novament contribuir a fer realitat aquests somnis a la nostra ciutat i per això col·laborem fent la ja tradicional recollida de joguines a l’escola.

Però aquest any tornem a insistir en que porteu una joguina nova!! Doncs, tots els infants tenen dret a estrenar una joguina i perquè no contribuir nosaltres per aconseguir aquest somriure?

I un segon repte, recordem-nos també dels nens i nenes una mica més grans, a partir del 9- 10 anys fins els 14 anys… també tenen il·lusió i a vegades és difícil pensar amb ells en alguns regals, però aquí us donem algunes idees: jocs familiars (tipus trivial, parxís, cartes, …), un trencaclosques, una pilota de futbol o de basquet, un joc de raqueta de tennis taula, un llibre..

La recollida de joguines serà per participar amb Caritas i la Creu Roja. També acceptarem joguines de segona mà, però sobretot, que estiguin en molt bon estat, és a dir, quasi noves!

Els dies de recollides seran els dies 15 i 16 de desembre al matí i la tarda.

Col·labora!

Comissió Solidària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.