Pujada nocturna a La Mola: Nit de Nadal 2015

mola_nit

Hola Treskaires,

heu pujat mai al cim de La Mola la Nit de Nadal? Per molts terrassencs i terrassenques és tota una tradició. A les 12 es celebra al Monestir romànic de Sant Llorenç la Missa del Gall i l’ambient que s’hi respira és increïble. El cim s’omple de gent, és emocionant veure la corrua de llumetes pujant pel camí dels Monjos. Després de la missa la gent porta espelmes i frontals per seguir els cants amb el cançoner que es reparteix i comença el famós ressopó: tothom treu de la motxilla el que ha portat per compartir; una barra de torrons, xocolata, coca, neules, vi bo… Així, enmig de la foscor l’ambient de la muntanya omple el monestir. És Nadal. La festa recupera els seus orígens populars: trobar-se per festejar el solstici d’hivern al cim de la muntanya més emblemàtica del Vallès Occidental. Us ho perdreu?

Dia:  24 de desembre de 2015
Hora d’inici: 21.45 h
Punt d’ini: Camí dels Monjos sortida des dels Dipòsits de Matadepera.

»FITXA SORTIDA 

En aquesta ocasió, per les característiques de l’activitat, CAL QUE US INSCRIVIU a treskatecnos@tecnos.cat, teniu temps per fer-ho fins el 22 de desembre.

És important que tingueu molt en compte les següents recomanacions:

  • Cal que vingueu molt abrigats perquè al cim hi pot fer molt fred i no tothom té cabuda dins l’edifici; roba tèrmica, impermeable, guants i gorres.
  • Porteu un aïllant o manta per seure a terra.
  • Cal que vingueu sopats de casa.
  • És tradició portar alguna cosa per picar a la motxilla, que puguem compartir.
  • Importantíssim que cadascú porti una llanterna o frontal i piles de recanvi.
  • També són recomanables els pals de caminar, a la nit ajuden.
  • I per últim, però el més important. En aquesta ocasió cal que cadascú controli molt bé als seus fills durant la pujada, el fet que sigui de nit i que pugi moltíssima gent fa que sigui fàcil perdre de vista als més menuts.

La pujada la farem junts però deixem lliure la baixada, de manera que tothom pot estirar cim i ressopó al seu gust.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el mateix dimecres 24 a mitja tarda es penjarà una nota al blog i al Facebook per avisar si s’anul·la o manté la pujada.

El Treskatecnos l’organitzem des de l’Ampa, si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir al grup, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o als telèfons 654706352 (Carles), 636579712 (Xavi) o 606666004 (Sílvia).

La participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat.

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.