Hospital de sang i la cova de la Cort Fosca, primera excursió del curs 2014-2015

Hola Treskaires,

Aquest cop ens quedem a prop de casa per fer una ruta que ens portarà a l’anomenat Hospital de Sang, que és un gran esvoranc triangular que travessa pel mig (com si fos un túnel natural) un extrem rocós del Turó de la Fosca. El seu nom actual prové del segle XIX, quan aquesta cavitat va ser utilitzada per l’exèrcit carlí com a hospital per atendre els seus ferits.

Just al costat de l’Hospital de Sang, trobem la cova de la Cort Fosca, a l’interior de la qual hi ha la Font del Rossinyol.

Dia: 19 d’octubre de 2014
Hora d’inici: 10 h
Punt d’ini: Aparcament de l’Alzina del Sal·lari, carretera BV-1221,   Km 11,20.


»FITXA SORTIDA  (properament disponible)

HospitalDeSang3

 

 

Aquesta activitat no té inscripció prèvia. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i hora de la convocatòria.
Sigueu puntuals.

Aquesta vegada la idea és que un cop acabada l’excursió, cadascú pugui tornar a casa a dinar.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el dissabte dia 18 d’octubre a les 20 hores es penjarà una nota al blog de l’Ampa tecnos.cat/ampa per avisar si s’anul·la o manté l’activitat.

El Treskatecnos l’organitzem des del Grup d’Activitats de l’Ampa, si teniu propostes, idees, comentaris, o encara milor, si us voleu afegir al grup, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o als telèfons 606666004 (Silvia), 636579712 (Xavi) o 654706352 (Carles).

La participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat.

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.