El delta DEL LLOBREGAT EN BICI el proper 29 de maig

Delta-del-Llobregat-30-10-09-097Hola Treskaires,

Hola Treskaires! Aquest tercer trimestre us proposem una nova aventura però aquest cop, sobre rodes!! Hem triat una ruta divertida i molt fàcil per estrenar la nova modalitat del Treskatecnos; les sortides en bicicleta.

Anirem al Parc Fluvial del Delta del Llobregat per fer un itinerari fàcil i adequat a totes les edats i bicicletes. Es tracta d’un itinerari curt en el que farem un total d’uns 12 quilòmetres, amb parada a la platja de ca l’Arana, per un entorn molt variat que segur que us sorprendrà.

Dia:  29 de maig de 2016
Hora d’inici:  11:00 h
Punt d’ini: Aparcament gratuït Prat del Llobregat (carrer de Mataró cantonada carretera de la Bunyola)

»FITXA SORTIDA 

Aquesta activitat no té inscripció prèvia però, si teniu problemes per poder transportar les bicicletes, podeu enviar-nos un correu a treskatecnos@tecnos.cat i estudiarem possibles solucions. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i hora de la convocatòria. Sigueu puntuals i REPASSEU LES INDICACIONS DE LA FITXA.

Dinarem a la platja, a meitat de recorregut. Com sempre, carmanyola o entrepans depenen de cadascú però recordeu portar PROTECCIÓ PEL SOL i alguna MÀRFEGA per seure damunt la sorra.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el mateix dimecres 24 a mitja tarda es penjarà una nota al blog i al Facebook per avisar si s’anul·la o manté la pujada.

El Treskatecnos l’organitzem des de l’Ampa, si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir al grup, només cal que ens ho feu saber.

Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o als telèfons 654706352 (Carles), 636579712 (Xavi) o 606666004 (Sílvia).

La participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat.

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.