Com i qui participa als Premis Enginy segons edició

Els NANO enginys, són els premis enginy per a nens i nenes de primer i segon de Primària. El proper divendres 21 de febrer tindrà lloc la jornada NanoEnginy de 17 a 18h de la tarda.
Inscripcions via mail a premisenginy@tecnos.cat amb l’assumpte NANOENGINY amb límit el dimecres dia 19 de febrer.

Per aquest motiu els NanoEnginy seran una estona per dibuixar invents, explicar-los als companys i més tard exposar-los a tota l’escola. I qui sap… potser el repte d’una convocatòria futura dels Premis Enginy serà fer realitat algun d’aquests invents plantejats!

 

Els NANO enginys, són els premis enginy per a nens i nenes de primer i segon de Primària. El proper divendres 21 de febrer tindrà lloc la jornada MicroEnginy de 17 a 19h de la tarda.
Inscripcions via mail a premisenginy@tecnos.cat amb l’assumpte MICROENGINY amb límit el dimecres dia 19 de febrer.

Per aquest motiu els MicroEnginy seran una estona per resoldre un petit repte que se’ls presentarà la mateixa tarda de divendres de manera que podran viure de primera mà l’experiència d’enfrontar-se a un petit repte!
Ens agradarà que animeu als vostres fills a participar-hi i si us ve de gust, implicar-vos vosaltres també.

En línia amb els valors promoguts pels Premis Enginy volem que generin ments obertes, ments capaces de buscar solucions que no existeixen, que generin persones inconformistes, capaces de mirar més enllà de les solucions corrents…
Els PREMIS ENGINY estan orientats a 1r i 2on d’eso amb col·laboració amb els alumnes de 1r de batxillertat, els valors que volem transmetre són:

La creativitat aplicada a la recerca de solucions innovadores i diferents.
El treball en equip, per entendre que la suma de tots és sempre més potent que la suma de totes les individualitats
El compromís que ens fa aguantar i arribar fins al final
L’esforç que encara que pesat, ens portarà a descobrir la satisfacció d’aconseguir una cosa que ens ha costat
La mentalitat oberta, capaç d’acceptar i fins arribar a compartir idees i visions diferents
El tenir recursos, entès com l’aprofitar les pròpies capacitats i saber buscar alternatives, ajuda, complements,… devant de mancances o dificultats.
La inicitiva, que ens faci ser proactius, amb ganes d’anar més enllà, sense esperar que algú ens resolgui la papereta.
La generositat per a que el progrés d’un mateix sigui també el progrés de tots. I l’enginy, que ens fa associar idees de manera novedosa o inventar objectes i solucions originals als problemes a què s’enfronta. Veure el que tothom veu i pensar allò que ningú més ha pensat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.