Recollida de joguines 2012

La comissió solidària de l’Ampa, us volem agrair molt sincerament l’esforç i la sensibilitat de moltes famílies cap aquells que més ho necessiten, i que moltes vegades els tenim al costat de casa. Un any més, l’Ampa i l’escola hem promogut una recollida de joguines, i cal dir que aquest Nadal ha estat tot un èxit desbordant i  inesperat. Totes les joguines, es van classificar segons les edats a qui anaven dirigides.
Les que eren pels més petits, de 0 a 3 anys, es van dur a Càritas, les joguines noves o seminoves es van donar a la Creu Roja i la resta, les aprofitaran els nens i nens de l’Esplai Tremola del barri de Torre-sana.
Dir-vos que gestos com aquest donen sentit a l’associació i recolzen la idea d’educació i solidaritat que tant des de l’escola com des de casa volem pels postres fills per tal de fer-los ciutadans responsables, crítics, … i especialment solidaris.
Volem continuar les activitats solidàries durant aquest curs i per això us demanem novament la vostra col·laboració a la comissió solidària i a l’Ampa en general.
Moltes Gràcies a Tothom!

Aquí teniu la carta d’agraïment de la recollida de joguines 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.