Recollida de joguines 2012

Benvolguts pares i mares,

Ara que s’acosta Nadal, i tots els infants estan esperant amb il·lusió el Tió, el Pare Noel o els Reis Mags; des de l’AMPA i com és tradició, volem contribuir a fer realitat els somnis de tots els nens i nenes de les contrades. És per aquest motiu, que posem en marxa altre cop  la recollida de joguines a l’escola.

D’altre banda, creiem que la participació activa en aquesta acció  dels nostres fills i filles, els aporta valors de solidaritat: tant si es tracta de fer-los entendre que donar aquella joguina que tant els ha fet riure, farà riure i gaudir a partir d’ara a d’altres nens i nens (enlloc de restar trista i avorrida en un armari); com si es tracta de participar amb la resta de la família en la compra d’una joguina nova per a un altre infant.

Així doncs, la recollida de joguines noves per estrenar o de joguines en bon estat (si fos possible amb el seu embalatge original)  la durem a terme durant dues setmanes el següents dies:

Dijous i divendres 13 i 14 de desembre (coincidint amb el dia de portes obertes)
Dijous i divendres 20 i 21 de desembre

L’horari de la recollida de les joguines serà les 16:50 a les 17:10 a la porta de sortida de l’escola.

Les joguines poden ser per a nens i nenes, des de 0 anys fins a 16 anys i aquest any també recollirem material escolar per estrenar o en bon estat.

Les joguines serviran per col·laborar en les campanyes i projectes socials de Càritas, Creu Roja i l’Esplai de Vilardell.

Moltes gràcies per la vostre col·laboració

L’AMPA us desitja molt bones festes!!  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.