RECOLLIDA DE JOGUINES


La Comissió Solidària us fa arribar una nova iniciativa d’ajut a infants en situació vulnerable en col·laboració amb Creu Roja: la recollida de joguines.

Des d’avui 28 de novembre i fins al dia 13 de desembre a les 17h podeu portar joguines a secretaria. Les joguines han de ser noves.

Des de fa més de 40 anys Creu Roja Joventut organitza la Campanya de Joguines, una iniciativa amb la què es pretén la solidaritat ciutadana. Al voltant de 1.500 infants de la ciutat son beneficiaris d’aquesta campanya cada any a Terrassa.

La campanya està enfocada des d’una doble vessant:

  • D’una banda, fer arribar una joguina nova en motiu de la tradicional festa dels Reis a aquells infants provinents de famílies que no poden adquirir-ne, donant a conèixer la situació en la que viuen famílies de la nostra ciutat i promovent la implicació de la ciutadania.
  • D’altra banda, reivindicar que les joguines siguin educatives, no bèl·liques, ni sexistes i que es tingui en compte el consum responsable. Aquesta reivindicació no es limita a les joguines que es demanen sinó també per a les de tots els infants.

Moltes gràcies!

Junta Afa Tecnos/ Comissió solidària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.