L’AFA de l’Escola Tecnos és una part del centre que vehicula les relacions entre les famílies i l’escola i que promou la participació i col·laboració de les famílies dins les activitats de la comunitat educativa de l’escola.
Volem seguir fent créixer l’AFA perquè sigui més útil i comunicativa, perquè sigui oberta i solidària i perquè no perdi el seu caire lúdic. Aquí teniu la presentació de l’AFA per aquest curs: Ampa Escola Tecnos

UNA AFA ÚTIL I COMUNICATIVA

Per potenciar l’escola, afegint la il·lusió i el múscul de les més de 500 famílies que la composen, l’AFA proposa:

Potenciar les llengües estrangeres: amb activitats extraescolars com contes i concursos o altres.

Borsa de Treball: pels alumnes de Batxillerat i enfocada a facilitar classes de repàs pels companys de l’ESO i possibles canguratges pels més petits de l’escola.

Escola de Famílies:  oferir noves conferències i nous tallers dirigits als pares, mares i familiars del alumnes. Esperem la vostra col·laboració, les vostres idees i la vostra experiència.

Premis Enginy: volem que aquests premis siguin una forma lúdica de transmetre uns valors que van més enllà de l’aprenentatge de continguts, però que els seran básics a l’hora d’afrontar reptes personals i professionals al llarg de la vida. A cada curs es fan tres edicions: nanoenginy per cicle inicial, microenginy per 4t i 5è de primària i enginy per 2n d’ESO.

L’AFA és la nostra veu als òrgans de representació de l’escola:

Consell Escolar: Òrgan de govern de l’escola on podem fer sentir les nostres inquietuds.

Comissió de Convivència: On s’exposen els conflictes i problemes disciplinaris que es puguin donar a la nostra escola, i se’ls dona solució.

Comissió Econòmica: On s’aproven els comptes i els pressupostos de l’escola

Comissió Solidària: A l’AFA també volem promoure la solidaritat entre les famílies donant suport als projectes i la tasca solidària que realitza l’escola i proposant noves activitats al respecte.

UNA AFA OBERTA I DINÀMICA

Tothom som l’AFA i és bàsic pels nostres representants conèixer les inquietuds i els problemes de cada classe. És per això que us convidem a presentar-vos i a escollir un DELEGAT/ADA DE CLASSE, qui serà la via de comunicació entre la classe i els representants de l’AFA als Òrgans de Govern i viceversa.

UNA AFA LÚDICA

Per tal d’establir un marc distès de relacions entre famílies, on els nostres fills/es es poden retrobar amb els seus companys fora de l’àmbit acadèmic i on les famílies es poden conèixer i compartir experiències, l’AFA proposa:

• Participar en la festa del Carnestoltes: ja sigui desfilant en la rua infantil de la ciutat o ajudant a l’organització de la rua que fa l’escola el divendres de Carnestoltes.

Festa Grescatecnos:  l’AFA organitza una festa oberta a totes les famílies que composen l’escola, amb entreteniments per totes les edats i un sopar de germanor.

Sortides i Activitats: amb caràcter trimestral i enfocat a tot un cicle : pujar a la Mola, pujar a Montserrat, fer un pícnic a la Casa de l’Obac, fer un taller de circ  o bufar un gerro japonès en un mas del Penedès tot amb el nostre “club” de montanya el TRESKATECNOS…

Activitats per a pares i mares: cada setmana els pares ens trobem a futbol, bàsquet o pilates.

 Necessitem idees, força i il·lusió. Per això us convidem a tots a participar a les reunions de l’AFA. L’objectiu és ser una AFA transparent, accessible i activa amb l’escola, estructurant el seu funcionament amb grups de treball per organització de les activitats comunicatives, solidàries i lúdiques (o simplement a gaudir-hi), i per descomptat, per fer-nos arribar les vostres inquietuds i suggeriments!

Ens hi posem amb moltes ganes, us hi apunteu?  De ben segur que tots i totes tenim alguna cosa a aportar!
Us hi esperem!

Un pensament sobre “AFA ESCOLA TECNOS

  1. Ha quedat molt bé, aquest nou blog!!
    Ara l’hem de convertir en una bona èina de comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.