L’Ampa de l’Escola Tecnos, és una part del centre que vehicula les relacions entre mares/pares i l’escola i que promou la participació i col·laboració dels pares i mares dins les activitats de la comunitat educativa de l’escola.
Volem seguir fent créixer  l’Ampa perquè sigui més útil i comunicativa, perquè sigui oberta i solidària i perquè no perdi el seu caire lúdic. Aquí teniu la presentació de l’Ampa per aquest curs: Ampa Escola Tecnos

 

UNA AMPA ÚTIL I COMUNICATIVA

Per potenciar l’escola, afegint la il·lusió i el múscul de les més de 500 famílies que la composen, l’AMPA proposa:

Potenciar les llengües estrangeres: amb activitats extraescolars com contes i concursos o altres.

Borsa de Treball: pels alumnes de Batxillerat i enfocada a facilitar classes de repàs pels companys de l’ESO i possibles canguratges pels més petits de l’escola.

• Borsa d’Instruments: s’orienta a posar en contacte pares i mares amb ofertes i demandes d’instruments per als seus fills.

Escola de Pares:  oferir noves conferències i nous tallers dirigits als pares, mares i familiars del alumnes. Esperem la vostra col·laboració, les vostres idees i la vostra experiència.

Premis Enginy: volem que aquests premis siguin una forma lúdica de transmetre uns valors que van més enllà de l’aprenentatge de continguts, però que els seran básics a l’hora d’afrontar reptes personals i professionals al llarg de la vida. A cada curs es fan tres edicions: nanoenginy per cicle inicial, microenginy per 4rt i 5è de primària i enginy per 2on d’ESO.

Incentius acadèmics: en col·laboració amb l’escola i per millorar l’esforç diari dels alumnes.

L’AMPA és la nostra veu als òrgans de representació de l’escola:

Consell Escolar: Òrgan de govern de l’escola on podem fer sentir les nostres inquietuds.

Comissió de Convivència: On s’exposen els conflictes i problemes disciplinaris que es puguin donar a la nostra escola, i se’ls dóna solució.

Comissió Econòmica: On s’aproven els comptes i els pressupostos de l’escola

Comissió Solidària: A l’AMPA també volem promoure la solidaritat entre les famílies donant suport als projectes i la tasca solidària que realitza l’escola i proposant noves activitats al respecte.

 

UNA AMPA OBERTA I DINÀMICA

Tothom som l’AMPA i és bàsic pels nostres representants conèixer les inquietuds i  els problemes de cada classe. És per això  que us convidem a presentar-vos i a escollir un DELEGAT/ADA DE CLASSE, qui serà la via de comunicació entre la classe i els representants de l’AMPA als Òrgans de Govern i viceversa.

El DELEGAT/ADA DE CLASSE ha d’assistir a les reunions ja programades durant el curs (consultar calendari actual) fent arribar els suggeriments/inquietuds de la classe i fent d’altaveu de tot allò que l’AMPA tracti a les reunions.

 

UNA AMPA LÚDICA

Per tal d’establir un marc distès de relacions entre famílies, on els nostres fills/es es poden retrobar amb els seus companys fora de l’àmbit acadèmic i on les famílies es poden conèixer i compartir experiències, l’AMPA proposa:

• Participar en la festa del Carnestoltes: ja sigui desfilant en la rua infantil de la ciutat o ajudant a l’organització de la rua que fa l’escola el divendres de Carnestoltes.

Festa Grescatecnos:  l’AMPA organitza una festa oberta a totes les famílies que composen l’escola, amb entreteniments per totes les edats i un sopar de germanor.

Sortides i Activitats: amb caràcter trimestral i enfocat a tot un cicle : pujar a la Mola, pujar a Montserrat, fer un pícnic a la Casa de l’Obac, fer un taller de circ  o bufar un gerro japonès en un mas del Penedès tot amb el nostre “club” de montanya el TRESKATECNOS…

Activitats per a pares i mares: cada setmana els pares ens trobem a futbol, bàsquet o pilates

 Necessitem idees, força i il·lusió. Per això us convidem a tots a participar a les reunions de l’AMPA. L’objectiu és ser una AMPA transparent, accessible i activa amb l’escola, estructurant el seu funcionament amb grups de treball per organització de les activitats comunicatives, solidàries i lúdiques (o simplement a gaudir-hi), i per descomptat, per fer-nos arribar les vostres inquietuds i suggeriments!

Ens hi posem amb moltes ganes, us apunteu?  De ben segur que tots els pares i mares tenim alguna cosa a aportar!
Us esperem!

Un pensament sobre “AMPA ESCOLA TECNOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *