Informació important Grescatecnos

 

 

Famílies!,

S’acosta el final de curs i també la millor festa de l’AMPA: la Grescatecnos! Enguany serà el 9 de juny.

És important que les famílies que estigueu interessades a venir a la festa llegiu tot el correu electrònic.

La Grescatecnos és una gran festa i calen voluntaris per poder-la dur a terme amb èxit. És per això que qui vulgui col·laborar, ja sigui a l’hora de muntar com a l’hora de recollir, ha d’enviar un correu electrònic a activitats@tecnos.cat  indicant el nom i cognom i número de telèfon de contacte. Amb tots els voluntaris es crearà un grup de WhatsApp per poder anar coordinant totes les tasques a realitzar.

Recordem que la venda de tiquets es durà a terme el divendres 4 de maig i el dijous 10 de maig a l’entrada de l’escola del carrer Sant Jaume de 16.50h fins a les 17.10h.

Si, finalment, alguna família no pot venir al sopar podrà retornar els tiquets a la comissió i se li retornaran els diners. En aquest cas, la comissió tornarà a vendre les entrades per estricte ordre de llista d’espera.

Com cada any hi haurà un concurs. Enguany s’ha de venir disfressat amb màscares i barrets i els més originals i divertits seran premiats amb un obsequi sorpresa.

El 18 de maig s’haurà d’informar dels grups de taula indicant el nom del grup, el nombre d’adults i la classe a la qual pertanyeu.

Aquest any hi haurà uns petits canvis de funcionament respecte els anys anteriors. Primer de tot, quan arribareu a la vostra taula trobareu un tiquet. Quan tots els pares i mares del grup estigueu asseguts triareu un representant de taula que serà l’encarregat d’anar a recollir l’embotit i només llavors començarà el sopar. Un cop tots els membres de la taula hagueu recollit la taula, amb el mateix tiquet el responsable podrà anar a buscar la coca.

El ball i la música començaran quan totes les taules quedin recollides i la brossa generada de cada grup s’hagi tirat al contenidor corresponent.

A continuació us detallem la planificació de tota la jornada:

17.00h inici dels tallers per als nens i les nenes.

19.00h finalització els tallers i entrada dels nens i les nenes que no han participat als tallers.

19.30h comença el sopar dels nens i les nenes i entrada dels pares.

20.00h comença el sopar dels pares.

20.30h a 22.30h la porta de l’escola romandrà tancada. Per la qual cosa es demana ser el màxim de puntuals ja que no s’obrirà en cap cas.

22.30h la porta de l’escola es tornarà a obrir per les famílies que venen després del sopar.

00.00h fi de la festa i inici de la recollida.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PER FER-HO POSSIBLE!

Comissió Grescatecnos

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.