Sortida a Sant Llorenç: els Pins Cargolats.

Diumenge 11 de maig de 2014

Hola Treskaires, aquest cop ens quedem a prop de casa per fer una ruta que ens portarà a un indret gairebé màgic, on la natura pren formes sorprenents. Anirem a la Serra de l’Obac a la recerca dels Pins cargolats!

cargolats

Dia: 11 de maig de 2014

Hora d’inici: 10 h

Punt d’inici: Aparcament de l’Alzina del Sal·lari, carretera BV-1221, Km 11,20.

»FITXA SORTIDA 

 

Aquesta activitat no té inscripció prèvia. Farem el grup amb les famílies que siguin al lloc i hora de la convocatòria. Sigueu puntuals.
Dinarem en un punt mig del recorregut, a l’Alzina Bonica, carmanyola o entrepans ja depenen de cadascú.

Si hi ha possibilitat de mal temps, el dissabte dia 10 de maig a les 20 hores es penjarà una nota al bloc de l’Ampa tecnos.cat/ampa per avisar si s’anul·la o manté l’activitat.

El Treskatecnos l’organitzem des del Grup d’Activitats de l’Ampa, si teniu propostes, idees, comentaris, o encara millor, si us voleu afegir al grup, només cal que ens ho feu saber.
Per qualsevol consulta, podeu contactar-nos a l’adreça treskatecnos@tecnos.cat o als telèfons 654706352 (Carles) o 636579712 (Xavi).

Esperem ser una bona colla de nou, no hi falteu!

La participació a l’activitat implica acceptar que l’organització no es fa responsable de les incidències que es puguin produir durant la sortida i que els menors d’edat estan sota la responsabilitat directa dels seus pares o adults acompanyants en qui els pares hagin delegat aquesta responsabilitat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.