Presentació Espai Educatiu/Televisiu

Benvolguts/benvolgudes.

A partir d’aquest dissabte dia 16 de Gener comencen les emissions del nou espai de la Xarxa de Televisions Locals “Pares, fills i escola” Codirigit i presentat per en Joan Carles Folia i que en 13 capítols (13 setmanes) i 25 minuts de durada aprox. per capítol, s’analitzen diferents temes relacionats amb el món de l’educació (és una escola de pares per televisió). Temes com: “Com aconseguir que els nostres fills s’esforcin o com controlem l’ús que fan els nostres joves de les pantalles (TV, ordinadors, etc) o quina relació han de tenir les famílies amb les escoles, són alguns dels que en aquesta primera fase ,i fins a 13 ,es tracten en format debat/conversa entre la figura d’un entès (Salvador Cardús, Ma Jesús Comellas, Jaume Graells, i altres experts del món de l’educació que conjuntament amb uns pares (diferents cada setmana i vinguts de diverses parts de Catalunya) estableixen un situació de diàleg força enriquidora i pemsem, molt amena. Pares que ens venen a explicar la seva realitat i angoixes en el procés d’educar als seus fills.

54 cadenes de tv de tot Catalunya – 3,5 milions d’espectadors- que en la zona del Vallès Occidental/Oriental podeu trobar en TDT (sintonitzant-lo) cadenes com Canal Terrassa Vallès, VOTV (Vallès Oriental Televisió, Televisió de Badalona, Televisió d’Hospitalet, etc. Aquestes són cadenes molt habituals en TDT a la nostra zona de cobertura.

Sèrie de 13 programes promuguda per l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona i la FAPAES (una de les federacions d’Ampes de Catalunya més actives i rellevants) amb la realització tècnica del Canal Terrassa Vallès i la Xarxa de Televisions Locals.

Una de les poques experiències televisives referents al món educatiu i un esforç de fer arribar a totes les famílies de Catalunya una altra eïna per tal de col.laborar amb l’extraordinària i compromesa tasca d’educar als seus fills però de vegades difícil i desconcertant.

Us esperem a tots en aquesta magnífica i viscuda aventura.

ADJUNTEM CADENES DE TELEVISIÓ I HORARIS D’EMISSIÓ

Equip de “Pares, fills i escola”
Canal Terrassa Vallès
DIBA/FAPAES.
TV. i calendari d’emissions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.