Batxillerat dual

Cursant sis matèries del batxillerat americà i aprovant el batxillerat català, l’alumne acaba obtenint la titulació americana i l’espanyola. Dues d’aquestes matèries són anglès, dues més són història i economia dels Estats Units i dues més són optatives. L’alumne aprèn a treballar amb molta autonomia i adquireix una maduresa que acaba repercutint en els resultats del batxillerat espanyol. L’ús de l’anglès, de les plataformes en línia i de l’Skype són la base per treballar aquestes matèries.

Francès B1

Dues hores extracurriculars de francès a la setmana, permeten als alumnes que ja han fet francès a l’ESO, obtenir el títol B1 de domini d’aquesta llengua. Aquesta activitat està subvencionada per l’escola i no té cap càrrec per les famílies.

Intercanvi amb Alemanya

Els alumnes que ho desitgin, podran participar d’un intercanvi amb l’escola Thomas Morus d’Oelde a Alemanya. L’estada es fa de manera individual a les cases dels alumnes i les activitats estan pensades per afavorir al màxim la parla anglesa.

Jornades Culturals

Al llarg de tres dies els alumnes aturen les classes habituals i aprenen d’una altra manera; cada dia hi ha conferències amb ponents especialitzats en camps diversos i tallers d’activitats no habituals.

http://www.tecnos.cat/jjcc2016

Xerrades d’orientació

orientacioTreballem l’orientació des de les tutories individualitzades, les visites a universitats, l’assistència a classes universitàries com a oients i també a partir de programar xerrades quinzenals amb professionals de diferents àmbits.

http://www.tecnos.cat/orientacio/

Olimpíades de Biologia, Química i de Geologia

IMG_20160206_093405Els alumnes que volen, els preparem i acompanyem a aquestes competicions on cal demostrar els coneixements i habilitats apresos.

Proves Cangur

Els alumnes que volen, poden participar en aquest concurs matemàtic en l’àmbit dels Països Catalans.

Cooperatives d’alumnes

cooperativa de músics 2Al llarg de tota la secundària, incentivem la creació de cooperatives d’alumnes, amb càrrecs i estatuts. Actualment, a Batxillerat tenim en marxa una cooperativa de músics que tenen un repertori des de música lleugera fins a temes clàssics de jazz. Toquen als esdeveniments de l’escola i també a alguns de la ciutat.

Viatge a Roma

A principis de febrer, l’escola organitza un viatge a Roma pels alumnes de 2n de Batxillerat. És un viatge cultural en el qual es reforcen els llaços d’amistat entre els participants.

Festa de comiat de 2n de Batxillerat

El darrer dia de curs a 2n de Batxillerat, celebrem una festa de comiat a la que els pares hi són convidats.

Concurs de paelles

DCIM101GOPROGOPR4741.

Aquesta és una de les activitats que es realitzen a l’escola per afavorir el bon ambient i la companyonia.