Batxillerat

futur-batxillerat-tecnosEn aquesta darrera etapa escolar, volem que els alumnes aprenguin a responsabilitzar-se i a complaure’s en la feina de qualitat. Volem també que valorin el plaer d’aprendre, així com la constància, l’ordre i el bon aprofitament del temps. Es tracta, doncs, d’assegurar l’adquisició dels valors que són propis d’una etapa formativa de trànsit cap a la majoria d’edat i la maduresa personal.

Paral·lelament a la formació acadèmica també hem d’aprofitar els darrers anys en què, família i escola, compartim la tasca d’acabar d’ajudar a configurar una personalitat que incorpori valors, inquietuds, sensibilitats i criteri propi.

Els professors de l’escola TECNOS, amb la convicció que el Batxillerat és una opció necessària i adient per a la majoria dels alumnes que acaben de finalitzar l’eso, treballem amb il·lusió i professionalitat per tal que tots els nois i noies puguin dominar les competències i coneixements culturals, científics i tecnològics fonamentals que els permetin assolir en el futur resultats satisfactoris tant en l’àmbit professional com en l’universitari.

Horaris

Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 8 a 2/4 de 3.

Dimarts de 8 a 2/4 de 2 i de 3 a 5 de la tarda.

Modalitats

Ciències i tecnologia

Humanitats i ciències socials

Resultats

Més del 95% d’alumnes que comencen el Batxillerat, l’acaben. D’aquests, al voltant d’un 90% estudien els estudis superiors que han escollit en primera opció. Avaluació externa.