Constitució de quatre noves cooperatives d’alumnes a l’Escola Tecnos

Dimecres dia 29 va tenir lloc a l’Escola Tecnos, la constitució de quatre noves cooperatives d’alumnes de Secundària que s’afegeixen a la ja existent des del curs passat.

L’acte de constitució de cadascuna de les cooperatives va consistir en l’elecció del nom i dels càrrecs dels respectius Consells rectors, alhora que els futurs socis cooperativistes van fixar la quantitat de la seva aportació econòmica i van marcar també els objectius de la seves activitats.

Aquestes cooperatives desenvoluparan activitats amb la finalitat de vendre algun producte o oferir un servei, destinant com a mínim un 20% dels seus guanys a organitzacions que realitzin funcions socials.

La iniciativa compta amb el suport del programa “Aracoop” promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Un dels objectius d’aquest programa és el foment de les cooperatives d’alumnes per així poder treballar la creativitat, l’emprenedoria i els valors cooperatius.

L’Escola Tecnos, com a empresa cooperativa que també és, vol transmetre aquests valors als seus alumnes. La gestió democràtica, la responsabilitat social i ambiental, la honestedat, el treball en equip i la solidaritat, són exemples d’aquests valors cooperatius que difícilment s’aprenen en abstracte.

A continuació trobareu l’enllaç amb les fotografies de l’acte.