DSCN1602 tecnos

Centre històric i Museu Cau Ferrat de Sitges

DSCN1586 tecnos DSCN1602 tecnos DSCN1616 tecnos

Els Falcons 3r de primària hem fet una excursió ben estiuenca -ho diem pel sol i les altes temperatures- a Sitges. I us preguntareu perquè hem triat Sitges, oi? Molt fàcil!

Els nens i nenes de tercer portem tot el curs treballant el projecte “Quina Terrassa volem?” que ens ha dut, entre d’altres, a conèixer la història i manifestacions culturals i artístiques de la nostra ciutat. És per això que hem viatjat fins a Sitges, per comprovar que qualsevol poble o ciutat tenen la seva història i les seves arrels culturals particulars.

Després d’esmorzar a l’ombreta -que l’hem anat buscant tot el dia!- hem iniciat una visita al centre històric de Sitges. Modernisme, edat medieval, els ibers… Hi ha un munt de paral·lelismes entre Terrassa i Sitges!

L’anècdota del dia ens ha passat a l’ajuntament. Una senyora molt divertida que es deia Mia ens ha deixat passar a dins l’edifici, que antigament era un castell. I sabeu què? Devem ser dels primers catalans a veure els resultats de l’excavació que s’hi està fent. I hem pogut veure les restes del castell i unes sitges espectaculars!

I una mica més tard hem conegut una de les cases d’en Santiago Rusiñol, un artista ben propi de Sitges, que ara és el Museu Cau Ferrat.

Finalment hem acabat d’arrodonir la jornada amb un dinar d’allò més bo al passeig marítim i una estoneta curta de jocs a la sorra de la platja.

Què més podem demanar?

Fins la propera!!