TERCERA EDICIÓ DELS PREMIS ENGINY!

Enguany, a l’escola, un grapat de mares i pares han tornat a liderar una proposta que vol incentivar la innovació, la creativitat, la connexió de coneixements, … i molt especialment l’Enginy dels joves de l’escola.
 
Aquest curs, el repte que es va proposar als nois i noies de primer i segon d’ESO va ser la construcció d’una catapulta (amb braç), que havia de complir uns requisits tècnics. Aquesta catapulta havia de llençar un projectil (pilota de tennis) per sobre d’una paret d’un metre d’alçada i fer diana. Al llarg de quatre setmanes, quatre equips van treballar de valent els divendres a la tarda a l’escola, i entre setmana a casa buscant les solucions tècniques que podien incorporar a la seva construcció.
El divendres 22 de maig a la tarda, van fer una presentació sobre el seu procés, característiques del seu enginy i finalment uns llançaments davant d’un jurat d’experts.
Un any més, els equips han mostrat una gran capacitat per resoldre el repte i cada un dels equips ha optat per una solució ben diferent.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 pensaments sobre “TERCERA EDICIÓ DELS PREMIS ENGINY!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *