Recollida d’aliments amb els alumnes de 6è

Us informem que els alumnes de 6è de l’escola estan participant en un projecte amb el Banc d’aliments de la nostra ciutat. Aquesta activitat s’emmarca en un projecte global de la Tecnos que té per objectiu que els nostres alumnes esdevinguin persones socialment compromeses a través d’activitats d’aprenentatge i servei amb diverses entitats de la ciutat, entre d’altres.
Aquesta acció també s’emmarca dins el treball conjunt que estem realitzant amb l’AMPA de l’escola, a través de la Comissió solidària, compartint  aquesta i altres activitats, amb la voluntat de crear sinèrgies i sumar esforços,  en aquest objectiu comú.

Van començar fent una visita al centre del Banc d’aliments on recullen i distribueixen el menjar, amb l’objectiu de conèixer de primera mà la realitat de la nostra ciutat al voltant d’un tema molt preocupant: la dificultat de moltes famílies del nostre entorn per tenir cada dia un plat a taula. Ara, s’han d’encarregar d’organitzar una recollida d’aliments a la nostra escola.
És per això que us demanen la vostra col•laboració. La setmana del 4 al 8 de maig, els alumnes d’infantil i primària trobaran unes caixes a les aules on podran deixar els aliments pel Rebost. Els alumnes de l’ESO i Batxillerat les trobaran a l’entrada del carrer Topete. Cada dia, els alumnes de 6è recolliran el menjar del dia i prepararan la caixa per l’endemà.
Els responsables del Rebost ens han demanat uns productes determinats, ja que sovint es troben que tenen molt menjar d’un mateix tipus i en canvi els falten productes molt essencials i necessaris. Us demanem uns aliments determinats per cada cicle:
  • Educació infantil: Cacau soluble
  • Cicle Inicial: Pasta
  • Cicle Mitjà: Oli d’Oliva.
  • Cicle Superior: Conserves de peix
  • ESO i BTX: Farina
El divendres 8 de maig al matí la furgoneta del Rebost vindrà a recollir totes les caixes d’aliments que s’hagin recollit.
Moltes gràcies per la vostra ajuda i col·laboració.
unnamed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *