consideracions GRESCATECNOS 2014

484
A les 17:00 s’obriran les portes de l’escola pel C/TOPETE. Al pati de la ESO us trobareu amb diferents tallers organitzats per pares i mares de l’escola on us animem a que participeu activament amb els vostres fills:
  • taller de maquillatge
  • taller de reciclatge per decorar
  • taller de ‘fishertips’
  • taller de màscares
  • taller de capgrossos que aprofitarem el dia 14 a la concentració per l’escola en català convocada per somescola.
També tindrem el Kapla, com a espai per fer espectaculars construccions lliures amb unes peces de fusta.

Estem a l’escola i estan prohibits els patinets, bicicletes, monopatins, pilotes,…i els nens no poden venir sense un adult responsable que els acompanyi.
A les 19:00 al mateix pati de l’ESO hi haurà l’actuació de l’animador Lluís Atcher amb el que escalfarem motors grans i xics pel vespre.
En acabar l’animador, el grup de teatre d’enguany, ens faran una petita representació al mateix pati.
A les 20:30 els nens i nenes entraran al SOPAR que serà al pati de primària i els pares i mares aniran organitzant-se segons els grups que veu demanar.

Sentireu el nom del grup a més del nom de la persona que va venir a apuntar el grup, us demanem que estigueu atents i sobretot ser molt àgils a l’hora de seure tindrem temps de xerrar durant el sopar, és molt important no trigar en tota aquesta operativa perquè els ja estaran asseguts i hauran començat a sopar.

Un cop tothom estigui al pati de primària l’accès pel C/TOPETE quedarà tancat i entrades i sortides s’hauran de fer pel C/SANT JAUME (21h aprox).
El servei de bar que portaran els alumnes de batxillerat funcionarà tota la tarda i al vespre hi hauran refrescos i cafès, però només hi hauran begudes i no menjar. Conteu portar berenar pels nens i/o aigües a més de protecció solar si fa molta calor.
Sopar i ballaruca

Us recordem que tots aquells que ens heu comentat alguna al·lèrgia o intolerància ens ho feu saber a les persones que estaran donant la entrada a la gent al sopar per ubicar-vos correctament.

També dir-vos que no som experts en càtering i festes i que la grescatecnos per nosaltres és tot un repte que fem amb ganes i il·lusió i que esperem que ens ho passem d’allò més bé tots plegats, en qualsevol cas estem en família.

En el cas que hi hagués pluja, els tallers quedarien anul·lats i us demanaríem que no vinguéssiu amb talons les noies perquè el poliesportiu seria un espai a tenir en compte…però no volem concentrar-nos en això…que no plourà….oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.