1a Edició del MERCAT SOLIDARI de roba Tecnos

foto 2

Desde la Comissió de Solidaritat de l’AMPA us volem agraïr el gran gest de solidaritat que vau tenir durant la setmana passada, doncs la recollida de roba, i xandalls i bates de la Tecnos va ser tot un èxit!!

I perquè us feu una idea del què vàrem recollir, posem-hi números:
– 66 bosses de roba (que ocupàven 2 cotxes plens!!)
– 27 samarretes Tecnos
– 24 suaderes Tecnos
– 13 pantalons xandall Tecnos
– 8 bates

El mateix dia 07/11/2014 vàrem fer l’entrega de la roba a la Fundació Busquets, i permeteu-nos que us traslladem la gran satisfacció i agraïment que ens van mostrar davant la gran quantitat de bosses que vam entregar.

Encara falta però la segona part del projecte i per això el proper divendres 14/11/2014 de 16:50-17:10h esteu tots convidats a la 1a Edició del MERCAT SOLIDARI de roba TECNOS, en el qual podreu trobar tots els articles “Tecnos” recollits durant la setmana passada a 3€ la unitat, …. una ganga!!

Amb els diners recollits, la comissió ens hem proposat el següent REPTEcomprar un ordinador per als nens i nenes acollits a la Fundació Busquets!!  Si aconseguim quedar-nos sense cap peça segur que ho aconseguirem i els nens acollits podran gaudir d’un nou ordenador, un complement indispensable pel tot procés d’aprenentatge.

Com sempre, serà al pati de l’escola entrant pel c/St. Jaume, recordeu, de 16:50-17:10h, us hi esperem!!!!

De nou, MOLTÍSSIMES GRÀCIES a tots/es!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.