1r d’ESO realitza la primera sessió del seu APS

Els alumnes de 1r d’ESO han començat a fer les primeres sessions de la seva activitat d’aprenentatge i servei. Aquest any correspon als tallers amb la gent gran del centre de la Creu Roja de Terrassa.

Primer de tot, la Candy, de la Creu Roja, els va venir a fer una xerrada sobre la gent gran, la situació de com es troben i també de les activitats i el treball que fan al respecte a la Creu Roja.

Divendres passat, van començar la primera sessió d’observació. Per grups, es van dividir en els diferents grups de treball i es van presentar. Van veure quin tipus d’activitats es feien i van poder interactuar tant amb els avis i àvies com amb els voluntaris.

Així el següent pas, és pensar i inventar ells activitats per dur a terme en aquests tallers. Aviat rebreu notícies noves.

A continuació us deixem un vídeo representatiu d’aquest primer contacte.

Els alumnes de 1r d'ESO van fer la primera sessió del seu APS a la creu roja. Van ajudar als voluntaris en diferents dinàmiques de jocs i tallers de memòria. Aviat seran ells, els encarregats de dissenyar noves activitats per dur-les a terme amb els avis i àvies. Les primeres impressions han estat molt positives i estan desitjant tornar-hi! #AprenentatgeiServei #EscolaTecnos #SomTecnos

Posted by EscolaTecnos on Monday, March 27, 2017